Je kinderen vermaken als je op vakantie bent… Met deze speurtochten is het zo en zo een feestje. En zullen ze zich zeker vermaken.

Volgende week is het weer nationale buitenspeeldag. De dag dat kindertelevisie een paar uur op zwart gaat. De kinderen naar buiten krijgen.

Vorig jaar maakte ik al eens een opsomming aan leuke buitenspeelgoed en spelletjes die je kan doen met en zonder je kinderen.

Maar dit keer wilde ik weer eens een speurtocht maken. Niet per se eentje die je met de alledaagse dagje buitenspelen gaat gebruiken. Maar wel eentje die leuk is om mee te nemen op vakantie.

Ik maakte twee verschillende…

Stad speurtocht

Ga je de stad in… Een dagje winkelen.. Niet echt iets wat ieder kind altijd even leuk vindt. Met de stad speurtocht zal je kind het zeker een heel stuk leuker vinden.

Zoek de plaatjes en streep ze af. Of tel hoeveel je er onderweg bent tegen gekomen. Vooral het laatste zal oudere kinderen aanspreken.

Ik heb het over oudere gebouwen. Historische gebouwen zal niet ieder kind begrijpen.

Hoog gebouw kan een wolkenkrabber zijn, een flat of een toren.

Strand speurtocht

Net als met de stad speurtocht kan je het afkruisen of de aantallen tellen.

De strand speurtocht spreekt denk ik wel voor zich. Heb je geen strand in de buurt. Dan kan je de schelpen, kwal of vissen ook vast wel ergens in terug vinden. Een print op een kledingstuk, of ergens in een kitsch beeldje wat aan toeristen wordt verkocht. Denk niet altijd te moeilijk. En denk met je kind mee als je merkt dat het lastig te vinden is.

Hoe kom ik aan de vakantie speurtocht?

Klik op de onderstaande knop, en krijg toegang tot de vakantie speurtochten. 

(Hou je email in de gaten, het kan in je spam filter terecht komen).

Denk je leuk deze speurtochten, maar ik ga niet op vakantie naar het strand of stad. Eerder maakte ik al eens een natuur speurtocht. Deze is meer bedoeld voor een bosrijke omgeving. 

Ook voor onderweg heb ik een leuke bezigheid voor je kind. Een auto bingo. Voor verschillende leeftijden te spelen.

Het is weer donderdag, crea cross tijd. Een linkparty met de leukste creatieve uitdagingen. Deze keer is de uitdaging buiten. Vergeet dan ook niet even te kijken bij een van de anderen crea bea’s die eraan mee doen. Scrol naar beneden voor nog meer leuke DIY’s van andere creatievelingen. Of plaats je eigen werk in de link.

Wordt lid van mijn BMelloW facebook groep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Veel plezier,

Melanie

Crea cross

Voor de niet bloggers kan je dus ook mee doen. Graag zelfs. Als je wilt krijg ook jij een vermelding op Sociale media en is ook jouw werk even te bewonderen voor iedereen die het maar wilt zien.

Doe je mee aan de crea cross gebruik dan #creacross zodat wij jouw creatie zien.

Op de site van Kreanimo kan je ook meer informatie vinden over de linkparty van deze week.

Co-host

Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij Natascha van mama duizendpoot (de andere Co-host).  Natascha maakte een kruidentuin. Benieuwd hoe dat is geworden? Neem dan snel een kijkje..

Misschien deed je al mee aan de crea cross of weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken. Zowel voor de bloggers onder ons als de niet bloggers

De linkparty staat namelijk open voor alle nieuwe creatieve projecten die je hebt gemaakt te komen linken. Dat kan een video zijn of een Instagram foto, een Facebookpost of een blogartikel. Aldus Ilse van Kreanimo

Voor de niet bloggers kan je dus ook mee doen. Graag zelfs. Als je wilt krijg ook jij een vermelding op Sociale media en is ook jouw werk even te bewonderen voor iedereen die het maar wilt zien.

Link Party

Link jouw creatieve uitspatting met ons via de link party. Zo kan iedereen jouw werk bekijken

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


3 Reacties
 1. Ankie

  Hoi hoi,
  Ik probeer deze speurtochten te downloaden echter wordt ik steeds doorgestuurd om me te registeren (dit heb ik al gedaan)
  Zou je me deze printable op willen sturen?
  Groetjes Ankie

  Antwoord
  • Melanie

   Hoi Ankie en onder staande reacties.

   Al meerdere keren heb ik het systeem moeten bewerken. Omdat er steeds weer iets mis ging heb ik het een en ander aangepast. (Nogal technische, klinkt nogal vaag). Hoe dan ook ik heb het email systeem uitgeschakeld. En een directe link geplaatst. Hoop dat hiermee het probleem is opgelost. Lukt het als nog niet. Stuur mij dan een email. Dit is voor mij makkelijker en sneller te beantwoorden. Nu het vakantie tijd is, zit ik niet zo vaak op mijn site. Email heb ik altijd bij me.

   Sorry voor het ongemak. Melanie

   Antwoord
  • Alice

   Goedenavond,
   Ik heb mij aangemeld, maar krijg geen bevestigings email.
   Ik zou graag de printables willen downloaden. Maar dat lukt helaas ook niet.
   Zou u mij deze kunnen toesturen?

   Alvast bedankt,

   Alice

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hoi mijn naam is Melanie

Hoi mijn naam is Melanie

Welkom bij BMelloW. Voor de leukste, vaak simpel te maken DIY, knutsel ideeën. Diverse knutselwerk ideetjes voor kleine en grote creatievelingen. 

Veel plezier

Let's get social

Pin It on Pinterest

Share This