12 In Blog/ Persoonlijk

Vandaag even niet.

Vandaag even niet. Eigenlijk zou ik vandaag over boeken een bericht schrijven. Maar eerlijk gezegd heb ik daar de puf niet voor. Ik slaap de laatste dagen al voor 10 uur s avonds. En mijn hoofd staat nu niet naar schrijven. Dus vandaag even niet.

Vandaag even niet een bericht zoals je dat van mij gewent bent. Met een bericht zoals film en uitgaan en in dit geval de boeken tip. Dit zijn berichten waar ik in het algemeen veel tijd aan kwijt ben. Al het voor onderzoek wat er in gaat zitten. Erg leuk, maar nu even niet.

Ik ben al dagen moe erg moe. Ik heb een dochter wat op het moment een blok aan mijn been is. Huilt om alles. Alles is een rede tot een driftbui. Slapen doet ze slecht. En als ze al slaapt dan het liefst tegen mama aan. Het zal wel een fase zijn. Maar dit soort dingen put me uit. Thuis blijf moeder is leuk, maar op dit soort momenten zou ik heel graag fulltime werken.

Door een echte blok aan mijn been. Een drama queen in de dop lukt het gewoon niet om te schrijven zoals ik dat zou willen. Zoals je in mijn eerdere bericht hebt kunnen lezen over vooruit plannen, nou dat komt er maar niet van. Ik ben mijn voorsprong kwijt geraakt nadat iedereen in huis een tijd ziek is geweest.  Mijn voorsprong en het vooruit werken van een maand ben ik kwijt. Geen nood dat haal ik wel weer in. Maar met een kind dat liever niet slaapt en een driftkikker om me heen lukt het schrijven maar moeizaam.

Na een paar nachten te hebben geschreven. Dan had ik immers rust. Leuk maar het breekt me wel op. Ik heb veel slaap nodig en na een paar nachten laat slapen en dan ook nog slecht, merk ik dat ik op ben. Ik wil zo veel schrijven, Maar nu even niet.

Ken je dat van die dagen dat je zoveel wilt maar gewoon op bent. Nou, dat heb ik nu. Dus vandaar vandaag even niet.

Ik hoop op je begrip. Morgen ben ik er weer met geef mij er 5.

Heb jij wel eens van die dagen dat je denkt; vandaag even niet.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Sheila
  09/04/2017 at 09:23

  Prima toch. Je hoeft niet elke dag te bloggen of je houden aan een bepaald schema. Soms loopt je dag gewoon even anders of heb je er gewoon geen zin in. Lijkt me hartstikke vermoeiend als je dochtertje zo aan je hangt. Wat dat betreft heb ik echt respect voor thuisblijfmoeders. Ik kan dat echt niet! Maar het is een fase :). Even door heen bijten en vandaag genieten van het mooie weer.

  • Reply
   BMelloW
   10/04/2017 at 19:56

   Ik hou me maar voor dat het een fase is. Dat houd me op de been.

 • Reply
  MamaIssues
  07/04/2017 at 18:17

  Ohhhhh zo herkenbaar
  Hier nog zon peuter drama
  Echt af en toe wordt je er zoooooo moe van!!!!

  • Reply
   BMelloW
   10/04/2017 at 19:51

   Echt hè. Mijn jongens waren nooit zo erg. Misschien omdat een derde extra moet opboksen tegen de oudere. En zich dus meer laat horen.

 • Reply
  Maaike
  07/04/2017 at 10:44

  Inderdaad, heel herkenbaar. Maar vind het wel altijd een opluchting als ik voor mezelf besloten heb dat het vandaag allemaal even niet hoeft.

  • Reply
   BMelloW
   10/04/2017 at 19:49

   Was zeker een opluchting

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  07/04/2017 at 10:13

  Ja, herkenbaar!
  Ik wil ook zo graag vooruit plannen, maar raak steeds de voorsprong kwijt die ik opbouw.
  Ik heb ook al twee weken een ziekenboeg hier aan huis.

  Dus dan mag ‘nu even niet’ ook wel even!

  • Reply
   BMelloW
   10/04/2017 at 19:49

   Ik hoop dat het snel beter gaat bij jullie thuis.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  07/04/2017 at 09:26

  Jazeker! En gun jezelf zo’n dag gewoon. En is er anders niet iemand die je even kan ontlasten en die even op je dochter kan passen, zodat je even in je eentje kunt wandelen of zo? Of even slapen?

  Soms heb je van die barre tijden. Maar houd vol. Dingen blijven nooit hetzelfde, en op zulke dagen is dat heel fijn!

  • Reply
   BMelloW
   10/04/2017 at 19:47

   Van maandag tot donderdag ben ik er voor het grootste gedeelte alleen voor. Andere dagen is papa thuis en kan ik adem halen. Komt wel goed. Af en toe FF lastig. Maar hoort er bij.

 • Reply
  Nicole
  07/04/2017 at 06:46

  Ow heel erg herkenbaar!! Vooral dat leuk om thuis mama te zijn maar geef me nu maar een fulltime baan! Als Veerle (3 jr) zulke dagen heeft dan ben ik blij als m’n man thuis komt en ga ik vaak gewoon even weg! Even bakkie bij m’n ouders doen ofzo.. echt zo lastig!

  • Reply
   BMelloW
   07/04/2017 at 06:49

   Hier hangt ze erg aan haar vader. Als hij thuis komt besta ik niet meer. En op dit soort dagen erg fijn.

  Leave a Reply