Vandaag even niet. Eigenlijk zou ik vandaag over boeken een bericht schrijven. Maar eerlijk gezegd heb ik daar de puf niet voor. Ik slaap de laatste dagen al voor 10 uur s avonds. En mijn hoofd staat nu niet naar schrijven. Dus vandaag even niet.

Vandaag even niet een bericht zoals je dat van mij gewent bent. Met een bericht zoals film en uitgaan en in dit geval de boeken tip. Dit zijn berichten waar ik in het algemeen veel tijd aan kwijt ben. Al het voor onderzoek wat er in gaat zitten. Erg leuk, maar nu even niet.

Ik ben al dagen moe erg moe. Ik heb een dochter wat op het moment een blok aan mijn been is. Huilt om alles. Alles is een rede tot een driftbui. Slapen doet ze slecht. En als ze al slaapt dan het liefst tegen mama aan. Het zal wel een fase zijn. Maar dit soort dingen put me uit. Thuis blijf moeder is leuk, maar op dit soort momenten zou ik heel graag fulltime werken.

Door een echte blok aan mijn been. Een drama queen in de dop lukt het gewoon niet om te schrijven zoals ik dat zou willen. Zoals je in mijn eerdere bericht hebt kunnen lezen over vooruit plannen, nou dat komt er maar niet van. Ik ben mijn voorsprong kwijt geraakt nadat iedereen in huis een tijd ziek is geweest.  Mijn voorsprong en het vooruit werken van een maand ben ik kwijt. Geen nood dat haal ik wel weer in. Maar met een kind dat liever niet slaapt en een driftkikker om me heen lukt het schrijven maar moeizaam.

Na een paar nachten te hebben geschreven. Dan had ik immers rust. Leuk maar het breekt me wel op. Ik heb veel slaap nodig en na een paar nachten laat slapen en dan ook nog slecht, merk ik dat ik op ben. Ik wil zo veel schrijven, Maar nu even niet.

Ken je dat van die dagen dat je zoveel wilt maar gewoon op bent. Nou, dat heb ik nu. Dus vandaar vandaag even niet.

Ik hoop op je begrip. Morgen ben ik er weer met geef mij er 5.

Heb jij wel eens van die dagen dat je denkt; vandaag even niet.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This