1 In Blog

Vandaag geen blog.

Vandaag geen blog. Niet zoals je van mij gewend ben. Ik weet het. Maar ik vecht zins gister ochtend tegen technische problemen.

Ineens kon ik veel dingen niet meer op mijn blog. Voor jou mijn lezer was het niet zichtbaar en daar ben blij om. Maar achter de schermen ben ik aan het ploeteren, vloeken en heel veel aan het bellen. Een groot deel van de problemen zijn opgelost. Gelukkig. Maar met het oplossen van het grootste probleem had ik eigenlijk gehoopt dat de andere problemen voort kwamen uit die ene. Maar helaas. Niet dus.

Het probleem wat ik nu nog heb is dat ik geen foto’s kan uploaden. Dat had je gisteren misschien al gemerkt. Doordat er een bericht online kwam zonder foto.

Maar voor vandaag en morgen heb ik toch echt foto’s nodig ter ondersteuning. Hoe kan ik je anders laten zien wat ik heb gemaakt.

Ik hoop dan ook van harte dat ik het probleem in de ochtend nog heb opgelost. Ik weet waar ook dit probleem zit. Dus met een beetje mazzel is het zo opgelost. ( Ik blijf positief)

Zodra het probleem is opgelost zal ik je als nog verblijden met een DIY. Maar tot die tijd kan je lekker rond snuffelen op mijn blog. Wat vast geen straf is.

Ik hoop dat je er begrip voor kan hebben.

Fijne dag,

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sylvia -alovelyadventure
    09/11/2017 at 12:14

    Ah jeetje balen zeg! Hopelijk is het probleem snel opgelost!

  • Leave a Reply