0 In Persoonlijk

Het verhaal van Pien een vrijgezelle moeder. De Tinder date deel 2

Vrouw op bed met telefoon in haar hand Het verhaal van Pien een vrijgezelle moeder. Een Tinder date.

Vandaag het tweede deel van Pien haar verhaal. Een vrijgezelle moeder die haar verhaal graag wilt vertellen maar anoniem wilt blijven. De namen uit dit verhaal zijn dan ook veranderd om de anonimiteit te kunnen waarborgen. Pien is een nieuw bakken vrijgezel op zoek naar zich zelf en een onverwachtse date. De Tinder date deel 2…..

Heb je deel 1 nog niet gelezen? Lees dan vooral hoe dit verhaal begon.

Nee! “Hahahaha welneeee!!! Ik heb je toch allang op de foto gezien?? Ik ben er over 2 minuutjes..” Hij lacht naar zijn telefoonscherm en hij neemt een slok van z’n frisdrank..

Mooi.. heb ik mooi even de tijd om mijzelf even te laten afkoelen.. Dat fietsen hè… allemaal leuk en aardig, maar ik raak er zo vreselijk oververhit van!! Rode vlekken, zweten.. buiten adem.. ja… Ik moet echt hoognodig weer gaan sporten!

Ik sta in de tocht een beetje op te drogen en ineens schiet mij te binnen dat ik hier al eerder een date heb gehad… echt ver-schrik-ke-lijk…

Zo op de foto echt wel een leuke man.. donker haar.. kuiltjes in z’n wangen.. Amerikaans.. een beetje anders als anders, maar dat is juist wat mij wel intrigeerde! Ik houd namelijk wel een beetje van anders… Ikzelf ben namelijk ook wel anders..

Maar hey… je hebt anders.. en je hebt op zijn zachtst gezegd RAAR! En boy wat was die meneer raar

Ik geloof wel dat hij er ooit leuk heeft uitgezien. Dat hij een interesse heeft voor de Amerikaanse cultuur kan ik ook prima handelen… Maar om nou foto’s op Tinder te zetten van 25 kilo en zeker 10 jaar terug… tja.

Het was die bewuste avond een warme zomerse namiddag….

Zo een middag dat je een leuk bloesje aan doet etcetera. Deze man liep met een afrits broek (met pijpen) en een fleece jack.. vol met honden haren. Sterker nog… het rook ook alsof de natte hond onder tafel lag…. Help!!!

Zijn probleem

Nog voordat het gesprek echt van start ging liet hij mij meteen zijn “probleem“ zien…. Nee hè…. Dat was echt niet nodig!! Ik vond namelijk alles al een probleem!!! Nog voordat ik mij goed en wel kon voorbereiden dook hij onder tafel… Wat?? Lag er misschien toch een natte hond??? Hij stroopte zijn ene broekspijp omhoog en jawel…. Daar kwam hij tevoorschijn… een prachtig glimmende … houten been… Nee echt!! Dat geloof je toch niet????

De vraag

Tijdens ons kopje thee kwam de vraag wanneer we gingen samen wonen… Ik verslikte mij, gaf aan dat ik echt helemaal NOOIT meer van mijn leven ging samen wonen… ging even plassen om vervolgens nooit meer terug te komen… jup… lelijk… Ik ben hem gesmeerd… via de keuken.

En nu sta ik hier weer…

Zelfde plek om het hoekje te gluren naar een jongen die helemaal niets kan doen aan mijn enorme slechte keus in dates…

Daar gingen we dan… pokerface aan!

“Ah daar zit je!!! Je hebt al iets te drinken genomen zie ik?? Super” Dat ging goed. Ik ben een pro… een date master!! Ik wind ze aaaallemaal om mijn vingertje… Waarom??? Werkelijk geen idee!! Omdat ik het leuk vind!

“Hey! Wat zie je er leuk uit! Leuk om je te ontmoeten” Ugh… Ik zie ons nu al voor ons in matching trainingspakken al wandelend door de vulkaan Eiffel…. Booooring….

Bram heet hij…

Op zich geen lelijke man. Maar zo leeg als het marktplein van het stadshart in de buurt. Er kwam weinig uit… Aannemer.. net gescheiden.. vinex wijk…. Twee kleine blonde dochtertjes…

Oh help! Vinex wijk!!! Dat is toch met al die zelfde gordijnen, kleine boompjes en allerlei relatie intriges op het schoolplein??

Twee kleine blonde meisjes?? Nee he…. Ik heb er zelf al 2! En die zijn al heftig zat!! Ik zie het al voor mij hoe mijn pittbull dochter de K3 meisjes op eet. En ik ruzie moet gaan maken met boze moeder de ex.. helllllp!

Ondertussen vertelt hij over zijn geweldig leuke vakanties naar Italië en over de mooiste concerten waar hij is geweest..

“Wat zijn jouw favoriete concerrten?

Nog voordat ik recht kan nadenken kom daar een zin eruit geperst… “Doe mij maar de zwarte Cross! Blote voeten, veel bier en veel mannen”

Woopsie…. Ja kan ik het helpen… Ik ben nou eenmaal een flapuit! En het lucht zo heerlijk op!!

Dat was tevens ook het einde van de date….

Hij pakte mijn hand en zei.. “Ik vond het echt super leuk met je.. ik voel mij zo bij jou op mijn gemak!” “Ik…. Ik denk dat ik van je zou kunnen houden..”

NEEEEEEEEEEE

Wordt vervolgd…

Heb jij wel eens een date via een site als Tinder gehad? Waarom wel en waarom niet? Is dit de ideale manier om als vrijgezelle moeder of vader andere mensen te ontmoeten?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter & Google+

Pinnen op Pinterest? Gebruik dan AUB de onderstaande ↓ afbeelding:

Het verhaal van Pien een vrijgezelle moeder. De Tinder date. Deel 2 BMelloW.nl

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply