Vandaag het verhaal van Pien. Een vrijgezelle moeder die haar verhaal graag wilt vertellen maar anoniem wilt blijven. De namen uit dit verhaal zijn dan ook veranderd om de anonimiteit te kunnen waarborgen. Pien is een nieuw bakken vrijgezel op zoek naar zich zelf en een onverwachtse date. De Tinder date….

“Ok….adem in…. Ennnnnnnn adem uit”…. Ik kom overeind nadat ik mijn fiets op slot heb gezet. Mooi.. in een hoekje waar niemand mij kan zien. Prompt steekt er een windvlaag op waardoor mijn haar spontaan in de knoop vliegt. Nee hè… net nu ik er smetteloos uit moet zien staat mijn haar rechtop! Ik strijk mijn haar recht en kijk voorzichtig om het hoekje richting terras…”Zit hij er al? “ Een donkerblonde man, quasie sportief, maar toch ook wel een beetje slungelig bestelt een colaatje en kijkt om zich heen. Ik duik weer weg achter de muur… “Ok… ik kan het nog afzeggen!! Want.. wat doe ik hier eigenlijk???”

De avond ervoor

De avond ervoor zat ik op de bank. Lichtelijk verveeld, beetje zappend en aan mijn zoveelste bak popcorn. Eigenlijk vond ik popcorn helemaal niet zo lekker, maar bij gebrek aan beter nam ik er maar genoegen mee! Als de kids bij hun vader zijn, zorg ik helemaal niet zo goed voor mijzelf. Dan woonde ik op mijn bank,en leefde van wat ik nog achterin de kast had verstopt voor lazy weekends. Het was nu Donderdag… dat is al over de helft.

Wijn en popcorn it is…

Nu waren de kids dus weg. Bij hun vader .. met zijn nieuwe vrouw. Totaal het tegenovergestelde van mij… Little miss perfect.. Nep lippen, nep haar.. misschien zelfs wel nep tieten!! Maar hey! Ze is goed voor mijn kids, en mijn ex lijkt heel gelukkig en dus vind ik dat allemaal goed.. Alles voor de goede lieve vrede toch?

Ik daarentegen had eigenlijk nog helemaal niet zo een behoefte aan een nieuw huwelijk.. laat staan een relatie! Het was nu vooral tijd om te ontdekken wie ik nu eindelijk was!! Want ik was al jaren niet belangrijk. Daar gaat nu verandering in komen!! Nu is het tijd voor mij… tijd voor PIEN!

Er ging een wereld voor mij open… Een wereld van vrijheid, keuzes, feesten.. Maar ook van bijzondere en mooie mensen die op mijn pad kwamen..

De Sky is the limit!

Fantastisch spannend allemaal! Al die leuke feesten, zo nu en dan gezellig eten met vriendinnen.. lekker veel sporten en alle tijd om mijzelf te ontplooien!! Klinkt hartstikke leuk! En wat had ik er een zin in!

“Ping!!! U heeft een match!” Tinder… geweldig oppervlakkig en super leuk om gewoon zo nu en dan eens een gesprekje met iemand te voeren. Een beetje je tijd te verdoen als de kids bij hun vader zijn en jij ondersteboven in de lampen moet hangen.. maar eigenlijk in je panda onesie op de bank hangt. “Hey hoi!” “Wat leuk!! We zijn een match!” No shit Sherlock… zover was ik ook wel. Ik kijk nog een keer naar de foto. Donkerblond haar… op zich een leuke glimlach.. geen visfoto’s…. Mwah… ik heb ergere gezien! Laten we hem een kans geven..

“Nou wat ontzettend leuk!” jok ik eigenlijk. Eigenlijk heb ik niet zo heel veel te melden vanavond. Ik hoop dan ook dat hij mij gaat entertainen… “062545585… hier heb je mijn telefoon nummer! Dan kunnen we appen!”

Zucht… nee he.. niet weer zo een “dickpick” fanaat. Ik heb sinds ik vrijgezel ben nog nooit zoveel blote piemels gezien als online… wat is dat toch met die mannetjes. Alsof ik dan maar meteen wil afspreken. Ze hebben zo een ongelooflijke mooi geslachtsdeel… rrrright…

“Hahahaha denk jij nou echt dat ik meteen mijn telefoon nummer geef in de stille hoop dat we nachten lang gaan liggen appen over niet belangrijke zaken??” Oei.. ik geloof dat ik niet op mijn best ben. Ik ben namelijk lieve Pien! Pien die altijd alles met de satijnen handschoen aanpakt!!! Dit was gemene en verveelde Pien. Hij haalt nu al het slechtste in mij naar boven..

De Tinder date.

Het bleef stil aan de andere kant… Prima vond ik dat… had ook geen zin in een gesprek met een slappe hap.. die had ik inmiddels al vaak genoeg gezien. Slappe happen krijg ik jeuk van…Nee… ik had een echte man nodig!! Eentje die niet het kaas van zijn brood liet eten! En dus liet ik het. Maar hij niet.. “ Sjezus! Voel je vooral niet gevleid… Ik hecht veelte veel waarde aan mijn slaap.. en hoe gevat je ook moge zijn,… ik ga mijn nachtrust voor niemand opgeven… en al helemaal niet voor jou” Hmmmmmmm ok… Hij kan terug bijten… dat klinkt interessant! De tv zette ik uit.. en zo raakten wij aan de praat… met als gevolg.. een date. Vanavond..om 20.00 op het terras van de lokale kroeg.

Daar zit hij dan…aan zijn colaatje.. “Ping!! Ik zit er al.. en volgens mij sta jij mij van een afstand te begluren..” SHIT!!!!

Wordt vervolgd…

Ben je nieuwsgierig naar het vervolg dan kan je hier deel 2 lezen.

Heb jij wel eens een date via een site als Tinder gehad? Waarom wel en waarom niet? Is dit de ideale manier om als vrijgezelle moeder of vader andere mensen te ontmoeten?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter & Google+

Pinnen op Pinterest? Gebruik dan AUB de onderstaande ↓ afbeelding:

Het verhaal van Pien een vrijgezelle moeder. De Tinder date. BMelloW.nl

Pin It on Pinterest

Share This