Het is tijd voor weer een nieuwe Crea- cross uitdaging van Ilse (Kreanimo.) Deze week is het thema; herinneringen. Ik moest meteen denken aan een vrienden boekjes. Ik maakte daar mijn eigen versie van.

Een kinderverjaardag vieren we doen het allemaal. Maar echt herinneringen bewaren dat niet. Ja, een fotootje hier en daar. Maar wat doen we echt met deze foto’s? Vrij weinig vaak. Het staat vaak mooi ergens opgeslagen. Natuurlijk kan je een fotoboek maken. Maar zeg eens eerlijk… Hoe vaak kom je daar echt aan toe.

En zo kwam ik op het vrienden boekje. En gaf daar een speciale verjaardagsfeestje draai aan.

Ik heb verschillende uitvoeringen gemaakt zodat je zelf kan bekijken wat het beste bij jou past. Een boekje zodat je het na de verjaardag bij elkaar kan binden ( met een nietje, draad of in een map). En bewaar elk jaar weer opnieuw de herinneringen van de verjaardag in het boekje. Elk jaar een nieuwe editie er aan toe voegen. Dan heb je een leuk boekwerk om te geven, vol herinneringen als je kind bijvoorbeeld 18 wordt.

Of print het als A4 uit en bewaar het in een map. Het idee blijft het zelfde maar alleen het formaat is anders.

Verjaardagsherinneringen vastleggen.

Lees ook eens: kindvriendelijke oud en nieuw feest met gratis een jaar om op terug te kijken.

A4 formaat kleur rood en roze

Deze is groot van formaat en heeft een rood of roze accent. Hierdoor is het een perfecte variant voor mensen die niet van roze houden.

De voorblad is perfect om een groepsfoto van de feestgangers op te plakken of van het feestvarken. De volgende bladzijde is de vragen lijst. Dit kan je zo vaak uitprinten als jij nodig hebt. Het achterste bladzijde is met confetti omrand en in het midden open gelaten. Hier kan je de feestgangers een speciale boodschap voor de jarige job laten schrijven of foto’s.

Alle bladzijdes kan je zo vaak uitprinten als je maar wilt. 

Hieronder vind je de links om de  A4 formaat uit te printen:

Verjaardagsherinneringen vastleggen. roze en rood boekje

Lees ook eens: Kersttradities voor nog meer mooie herinneringen.

Roze en rode boekje

Op het voorblad staat Happy Birthday en wat confetti. Het midden is opengelaten om er een foto op te kunnen plakken van de feestgangers of van het feestvarken. Het achterblad zit hier aan vast. Hier is een simpele afbeelding van ballonnen te zien. Het blad dat aan de binnenkant komt is ruimte voor twee personen om het in te vullen.

Uiteraard kan je er voor kiezen om het voorblad meerdere keren uit te printen als je bijvoorbeeld meer foto’s in het boekje wilt bewaren. Of misschien mensen een boodschap voor de jarige op kunnen schrijven.

Alle bladzijdes kan je zo vaak uitprinten als je maar wilt. 

Hieronder vind je de links om de A4 formaat boekje uit te printen:

Verjaardagsherinneringen vastleggen. Maak je verjaardag onvergetelijk. Leg elk moment vast in een vriendenboekje

Tips:

Maak elk jaar een nieuwe verjaardagsherinneringen editie en je hebt een heel speciaal boek werk na een aantal jaar. Om dit nog leuker te maken heb ik nog een aantal tips.

  • Om de kaft van het boekje te versterken kan je de kaft en het eerste blad met vragen aan elkaar vast maken. Rug aan rug.
  • Print de vragen aan beide kanten van het papier. Als je printer dit niet automatisch doet, dan kan je een paar bladzijdes uit printen en dan het papier er op zijn kop nog een keer doorheen laten gaan.
  • Heb je kinderen die zelf nog niet kunnen schrijven dan kan je het aan de ouders vragen. Desnoods geef je het mee met de uitnodiging en vraag je het terug als het feestje is.
  • Maak een groepsfoto en geef iedereen onder de groepsfoto een nummer of naam. De ingevulde vragenlijst schrijf je dan ook een nummer op die corresponderend dan met de nummers of namen op de voorkant. (Hoop dat je begrijpt wat ik bedoel.) Zo kan je jaren later als je sommige namen wellicht vergeten bent altijd nog terug vinden aan de hand van de foto’s en vragen.
  • Heb je net als ik een bullet journal, dan kan je het boekje uitprinten en in je bullet journal plakken.

Verjaardagsherinneringen vastleggen.

Ik hoop dat je heel veel plezier zult beleven aan deze Verjaardagsherinneringen printables. En mooie herinneringen zult vastleggen voor later. Wat doe jij met al je verjaardagen en herinneringen?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Deze crea- cross is bedacht door Ilse van Kreanimo vergeet dan ook niet om bij haar te kijken. Ilse maakte naamkskeletten in de stijl van Dia los muertos collage. Vergeet niet om een kijkje te nemen bij mama duizendpoot . Natasha heeft een tafeltent gemaakt.

Denk je dit lijkt mij wel wat die crea- cross, je kan altijd mee doen. Drop eventueel een link van de opdracht in de onderstaande link.

Link droppen en voorwaarde:

Pin It on Pinterest

Share This