8 In Film en uitgaan tips

Verschrikkelijke ikke 3. Première & review.

Verschrikkelijke ikke 3. Première & review

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver de première van  de film Verschrikkelijke ikke 3. Ik kreeg de kans om hierbij aanwezig te zijn. Na lang wachten is het dan weer zo ver de Minions zijn terug. En dit keer zijn Gru, Lucy, Margo, Edith en Agnes terug in een nieuwe avontuur. Wat ik van de première en film vind? Lees dan met mij mee.

Vrijdag middag deed Kelly een oproep op een van de vele Facebook groepen voor Nederlandse bloggers. Wie wilt er morgen naar een première van verschrikkelijke ikke 3 in Pathé Arena.  Aangezien we hier in huis de Minions erg leuk vinden en niet ver van de Arena af wonen, greep ik mijn kans. Toen ik later een berichtje kreeg dat ik mocht gaan was iedereen in huis blij enthousiast.

De première.

De première van verschrikkelijk ikke 3 was een feit. Nog nooit was ik naar een film première geweest. Ik wist dan ook niet helemaal wat ik kon verwachten. Veel te vroeg kwamen we zaterdag al aan bij Pathé Arena. Het lange wachten kon beginnen. Mijn oudste zoon en wachten gaan mede door zijn ADHD niet samen. Het duurde dan ook best wel even voordat we naar binnen konden. Een podium vol vermaak voor de wachtende moest het wachten leuker maken. De kinderen werden goed vermaakt door diverse activiteiten aan te bieden. Al heb ik van de meeste activiteiten niet veel mee gekregen. De drukte nam op een gegeven moment zodanig toe dat je letterlijk vast stond in de menigte.

Aangezien dit onze eerste première is stonden we al vroeg te wachten bij de ingang.  Dat we eigenlijk goed stonden kon ik toen nog niet weten. Na maten de opening van de deuren dichter bij kwam, werd het al drukker en drukker. Iedereen wilde een glimp opvangen van de BN-ers. Redelijk vooraan staan zorgde er voor dat we veel miste van de activiteiten. Maar gaf ons wel de kans om als een van de eerste naar binnen te gaan. Een goeie plek was dus snel gevonden.

Op elke stoel stond een gele Verschrikkelijke ikke 3 tas gevuld met tja, thuis kregen we pas echt de kans om de tas te onderwerpen aan een nadere inspectie. Er zat echt veel in.

Verschrikkelijke ikke 3. Première & review goodie bag

Conclusie première:

De première was leuk om een keer mee te maken. Omdat het mijn eerste keer is kan ik niet echt een vergelijking maken met wat normaal is. Wel heb ik meer een note voor iedere blogger die er voor het eerst heen ga. Wees “brutaal” en ga tussen de mensen door om goeie foto’s te maken. Omdat ik dit niet deed heb ik niet veel goeie foto’s of beter gezegd foto’s. Ik vergat het gewoon weg om foto’s te maken. Ook ben ik niet iemand die vraagt om foto’s met BN-ers. Ik denk als een van mijn kinderen graag op de foto had gewild met een BN-er dan had ik het wel gevraagd. Hierdoor ben ik wel veel leuke foto momenten mis gelopen.

Verschrikkelijke ikke 3 de film:

Het moment waar iedereen op wacht. De verschrikkelijke ikke 3. Door alle activiteiten had ik er wel extra veel zin in. S’ochtends had ik nog even snel de trailer van de film gekeken. Ik had namelijk geen idee waar de film dit keer over ging. Al wisten mijn kinderen het haarfijn uit te leggen. ( Ik schaam me diep.)

Gru is inmiddels getrouwd met zijn vrouw Lucy. Samen met de Minions en de drie meiden Margo, Edith en Agnes leven ze een rustig bestaan.

Dan krijgt Gru een brief waarin staat zijn zijn vader niet langer leeft en dat hij een tweeling broer heeft genaamd Dru. Op uitnodiging van Dru gaat Gru met zijn gezin naar de riante vila van Dru. Gru komt er achter dat zijn vader een meester schurk was en dat Dru nooit aan de verwachtingen van hun vader kon voldoen. Dru haalt Gru over om nog een maal het slechte pad op te gaan. Hem te leren hoe je als schurk moet leven. Samen besluiten ze om een mega grote diamant te gaan stelen.

Hoe dit gaat aflopen… Gaat Gru weer kiezen voor het criminele leven? Ga de film zelf zien voor het antwoord op de vraag.

Feitjes en weetjes:

Verschrikkelijke ikke  2 is een van de meest winstgevende animatiefilms aller tijden. De film zou tot nu toe wereldwijd al zo’n 680 miljoen euro hebben opgeleverd. Ik ben benieuwd wat verschrikkelijke ikke 3 gaat doen.

Genre: Animatie, Komedie, familie- kinderfilm

Duur van de film: 90 minuten

Kijkwijzer: 6+ geweld en eng ( al snap ik niet wat er eng aan kan zijn)

Vanaf 24 juni draait de film overal in de bioscoop. 

Met de Nederlandse stemmen van onder anderen:

 • Jon van Eerd( Gru & Dru)
 • Kim van Kooten  (Lucy)
 • Carlo Boszhard  (Balthazar Bratt)
 • Pip Pellens  (Margo)
 • Beau van Erven Dorens  (Silas Rammelbips)

Conclusie:

Zoals ik al van de Mionions en verschrikkelijke ikke verwacht is ook dit weer een film vol vermaak. Kinderen zullen ook deze film weer geweldig vinden. En ook ik vond de film vermakelijk. Ondanks dat moet ik er toch een vraagteken bij zetten. Elk verhaal gaat over het zelfde. Gru en de Minions zijn in strijd met zichzelf tussen goed en kwaad. Krijgen ze te maken met een mega schurk. En ook dit keer is dat niet anders. De grappige momenten zijn eigenlijk al verwerkt in de trailer. En daardoor zag ik de grappen al aan komen.

Van mij krijgt de film dan ook een 7.

Ik zou zeggen ga de film zelf kijken en oordeel zelf. De film is ondanks de min punten weer een reden voor vermaak. En zal bij velen in goede aarde vallen.

Tot slot wil ik nog even van de gelegenheid gebruik maken om Kelly van Healthy kelly te bedanken. Dankzij haar kon ik naar de première.

Ben jij het nog van plan om er naar toe te gaan. Heeft mijn review je er misschien van kunnen overtuigen om deze film te gaan kijken?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Joey
  07/09/2017 at 13:23

  Ik heb deze film denk ik wel 3x gezien haha. Super leuk artikel de bioscoop is sowieso een leuk uitje om te doen 🙂

  • Reply
   BMelloW
   08/09/2017 at 23:22

   Bioscoop is altijd leuk om naar toe te gaan. Maar ik ben dan ook verslaafd aan films kijken.

 • Reply
  Tas
  06/09/2017 at 11:55

  Leuke blog, ik vond het een prima film, ben er zelf niet zo’n fan van. Maar mijn vriendin vind ze wel erg leuk. Jammer dat je zelf geen foto’s hebt maar de volgende keer komt dit vast helemaal goed 🙂

  • Reply
   BMelloW
   07/09/2017 at 08:35

   Wat je zegt prima film. Leuk vermaak. Maar zelf vond ik het niet een geweldige film.

 • Reply
  Harry Verspui
  22/08/2017 at 14:19

  Leuke review! Ik heb hem inmiddels ook gezien, al was het zonder de leuke activiteiten er omheen. Hoorde er niet veel geweldigs over, maar mijn kleine meid vond hem geweldig!

  • Reply
   BMelloW
   22/08/2017 at 21:13

   Het belangrijkste is dat je kind het leuk heeft. De film is zeker voor kinderen erg vermakelijk. Ik heb me ook zeker vermaakt. Maar als ik met een kritisch oog kijk dan heb ik zeker de nodige op en aanmerkingen.

 • Reply
  Karin
  19/06/2017 at 18:11

  Bijzonder om eens een première mee te maken! Onze dochter is nog te jong, maar in de toekomst zullen we ook wel eens de bioscoop bezoeken. Ben benieuwd of er nog meer delen komen van deze film!

  • Reply
   BMelloW
   27/06/2017 at 07:33

   Was zeker bijzonder om mee te maken. Mijn dochter is net twee. En tot onze verbazing hield ze het redelijk goed vol. Wel elke keer als een van ons naar de wc moest liep ze even mee.

  Leave a Reply