De winter moet nog echt op gang komen, als dat al gaat gebeuren. Maar de eerste kinderkleding merken komen al met de voorjaarscollectie naar buiten. En eentje daarvan is B.Nosy. Na de deprimerende grijzen dagen word ik dan ook blij van de vrolijke zomer kleurtjes. O wat wordt ik vrolijk van de nieuwe collectie van B.Nosy.

Over B.Nosy

B.Nosy is een Kinderkleding merk met kinderkleding voor jongens en meisjes  vanaf 2 tot 14 jaar in de maten 86 t/m 164. Ook is er een baby collectie van maat 62 t/m 86. Inmiddels hebben ze in Nederland al meer dan 220 verkoop punten. In het buitenland timmert het merk ook aardig aan de weg. In steeds meer landen zijn ze geïnteresseerd. B.Noisy is een merk waar comfort hoog staat en met een kleurrijk, speels maar toch stoer karakter maakt het een geliefd merk.

De voorjaarscollectie:

Zoals ik al zei, er zijn all een aantal merken met de eerste voorjaarslevering.  B.Nosy viel mij als eerste op en dat is de reden dat ik dit merk nu al in de spotlight zet.

Voorjaarscollectie B.Nosy. boys collectie 2018 BMelloW.nl

Jongens collectie:

Bij de jongens zie je net als bij de meiden veel donker blauw en (mint) groen. Verwassen denim brengt bij weet terug naar de eind jaren 80. Stoere materialen gecombineerd met vrolijke kleuren en prints maken het een lust voor het oog.

Prijzen:

Niet alle prijzen zijn bij mij bekend. Maar de Bovenstaande kleding kon ik wel vinden. Hier kon ik uit opmaken dat merendeel van gelijkwaardige kledingstukken in de zelfde prijs categorie past. ( de vesten heb ik nog nergens kunnen vinden zodra ik die heb gevonden komt er een link bij te staan)

Linker jongen: shirt €27,95   Rechter jongen:  € jeans € 39,95

Onder:  vest €39,95 jeans €39,95 –  shirt €27,95

Voorjaarscollectie B.Nosy. girls collectie 2018 BMelloW.nl

 

Meisjes collectie:

Denim, stippen en strepen. Donkerblauw en (mint) groen voeren de boventoon in de voorjaarscollectie. Voor meiden zie je veel roze en tule er bij als belangrijke fashion item.

De mooie jasjes met veel detail en de rokjes met een niet alledaagse tailleband doet mij heel erg denken aan een dompteur. De verschillende kleding stukken zijn goed te combineren met elkaar. Mix and mach er op los.

Prijs:

Voor de meisjes collectie zie ik meer variatie in de prijzen. De effen kleur leggings zijn €17,95 met print €19,95

Linker meisje: shirt €24,95 rok €22,95 Middelste meisje: shirt €24,95  rok €34,95 vest €39,95 Rechter meisje: jurk €44,95

Onder: Jas €44,95 – rok €34,95 – legging €19,95

Dit was de impressie van de nieuwe voorjaarscollectie van B.Nosy. Ik vind het een verademing. Deze collectie is nu al goed te dragen. Weg met de winter kleding. Hello voorjaar. De baby collectie is naar mijn weten nog niet uit. Zodra ik hier meer over weet dat ik je hier uiteraard van op de hoogte brengen.

Deze blog is niet tot stand gekomen door een samenwerking. Ik koos dit omdat ik er echt enthousiast over bent en het graag met jou wil delen.

De foto’s zijn afkomstig van PR4Kids

Wat vindt jij van B.Nosy? Kende jij het merk al? 

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pinnen op Pinterest? Gebruik dan AUB de onderstaande ↓ afbeelding:

B.Nosy voorjaarscollectie 2018

Pin It on Pinterest

Share This