4 In Persoonlijk

Waar ben ik dankbaar voor?

Vandaag is het wereld dankbaarheidsdag. Een dag om toch even bij stil te staan. Waar ben ik dankbaar voor- BMelloW.nl

Vandaag is het wereld dankbaarheidsdag. Een dag om toch even bij stil te staan. Waar ben ik eigenlijk allemaal dankbaar voor?

Het is soms echt niet gek om er even bij stil te staan waar je allemaal dankbaar voor bent. Dit doet je ook op de meest donkere dagen in je leven beseffen dat het allemaal best mee valt.

Ik probeer dan ook altijd te kijken naar wat ik wel heb in plaats van wat ik niet heb. En zo kijk ik ook naar waar ik allemaal dankbaar voor bent. Tja waar ben ik eigenlijk allemaal dankbaar voor. Dat is best een hoop.

Uiteraard ben ik dankbaar voor mijn kinderen.

Niet alleen dat deze drie toppers mij mama noemen. Maar ook voor het feit dat mijn kinderen gezond zijn.

Ik geniet met volle teugen van hoe ze zich ontwikkelen. Iets wat bij alle drie ineens heel erg snel gaat. Alsof ze in een sneltrein zitten die sneller gaat dan ik bij kan houden. Het mag wel even weer wat rustiger aan gaan.

Voor de allerliefste vriend die ik me maar kan wensen.

Hij doet het toch maar klaar staan voor mijn jongens. Kinderen die niet van hem zijn. Zorgen voor hun. En ze maken het hem echt niet makkelijk. Nee dat zeker niet. Met een puber en wannabe puber is het niet de makkelijkste rol die hij bedeeld heeft gekregen.

En dan is hij de trotse papa van onze dochter. Niet dat hij niet trots is op “onze” knullen. Maar dit is zijn vlees en bloed. Zijn grootste wens misschien wel. De trots van iedereen binnen het gezin. Onze onvermoeibare dochter en zusje.

Naast dat hij een geweldige vader en stiefvader is, heb ik ook veel steun aan hem. Mijn rots in de branding. Ondanks dat hij enorm koppig is en zijn kwek nooit stilstaat. Tegen alles en iedereen aan lult die maar een beetje naar hem luistert. Ondanks dat is hij mijn allusie. En ben ik enorm dankbaar voor alles wat hij doet. Dankbaar voor hem in mijn leven. Dat mag soms best gezegd worden.

Voor de dak boven mijn hoofd.

Iets wat we hier in Nederland ( het westen) al snel voor lief nemen. Maar ondanks dat ben ik hier nog altijd dankbaar voor. Hoe graag ik mijn huidige dak ook wil inruilen voor een andere, neemt niet weg dat ik hier al blij mee ben. Zeker nu de kou en regen weer volop aanwezig is, ben ik er nog meer dankbaar voor.

Elke ochtend weer in goede gezondheid op mogen staan.

Ik besef me maar al te goed dat niet iedereen dit kan zeggen.

Leven in een veilige omgeving.

Met alle oorlogen die er op dit moment in de wereld gaande zijn, ben ik zo blij dat ik daar niet woon. Dat ik in een vrij land woont. Zonder oorlog.

De mooie natuur om me heen.

Ik ben een stadsmeisje die houd van de natuur. Ik ben graag buiten in de natuur. En een van de mooiste seizoenen is toch wel de herfst. Nee ik hou niet van de regen en storm die er helaas ook bij hoort. Maar de natuur vind ik prachtig. Al de kleuren die de natuur ons geeft. Ik kan er geen genoeg van krijgen.

Dat mijn ouders er nog zijn in goede gezondheid.

Niet alleen ik en mijn kinderen worden ouder, ook mijn ouders. Ook al heb ik jonge ouders. Toch worden ook zij ouder. En ben ik dankbaar voor alle mooie moment dat we samen mogen creëren en beleven.

Dankbaar voor jou mijn lezer.

Toen ik twee jaar geleden begon te bloggen was ik vooral bezig om uit te zoeken wat ik wilde. Promoten daar deed ik niet aan. Wist totaal niet hoe dat in zijn werk ging. Hoe een blog in zijn werk ging. Ik deed maar wat. Toen ik (nu al weer 1 jaar geleden) besloot om over te stappen naar een nieuwe site. Naar BMelloW, toen wist ik één ding zeker. Ik ging alles anders doen.

Natuurlijk hoopte ik op lezer. Lezers zoals jou. Maar dat mijn blog in zo een korte tijd zo veel bekeken en gelezen zou worden. ( Althans voor mij ) Dat had ik niet verwacht. Bijna al mijn blog doelen die ik me voor dit jaar had gemaakt heb ik gehaald. En dat kan ik niet alleen. Daar heb ik jou bij nodig. En daarom ben ik dankbaar voor jou mijn lezer.

Waar ben ik dankbaar voor?

Natuurlijk kan ik nog veel meer dingen bedenken waar ik dankbaar voor ben. Maar van alles waar ik dankbaar voor ben. Zijn dit wel de belangrijkste. De dingen waar ik het meest dankbaar voor bent. Waar ben jij allemaal dankbaar voor?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Cynthia
  21/09/2017 at 18:32

  Voor het feit dat alles hier beter wordt. Voor het feit dat mijn gezin er is, en voor mijn eigen bedrijf!

  • Reply
   BMelloW
   25/09/2017 at 07:44

   Daar mag je ook zeker dankbaar voor zijn.

 • Reply
  Christa
  21/09/2017 at 06:55

  Ik moet ook weer eens een lijstje maken, want ik sta er soms te weinig bij stil.
  Ik ben met name dankbaar dat ik en mijn gezin gezond zijn.

  • Reply
   BMelloW
   25/09/2017 at 07:43

   Gezondheid is ook zo belangrijk. En er bij stil staan van tijd tot tijd is echt heel goed.

  Leave a Reply