4 In mama verhalen/ Shoppen/ winactie

Babyslofjes van oma Meijel.( winactie gesloten) 

Babyslofjes van oma Meijel. BMelloW.nl.

Een aantal weken geleden kreeg ik een verhaal onder ogen. Een verhaal wat mij heel erg aangreep. Het verhaal van een dochter die de droom van een oma waar maakt. En met de droom heel veel mensen helpt. Een aangrijpend verhaal met een prachtig initiatief. Dit verhaal moet ik wel met jou delen. En met dit verhaal maak je ook nog kans op babyslofjes.

19 mei 2013, Eerste Pinksterdag. De eerste dag van het jaar dat de zon scheen. Voor mij werd het de zwartste dag uit mijn leven… Op deze dag ben ik mijn beide ouders en mijn dochtertje Ize van 2 verloren in een verschrikkelijk ongeluk. In één klap was ik alles kwijt, in één klap stond mijn leven stil en werd alles zwart, gitzwart.

De droom van Oma Meijel.

“Het verhaal is in de media breed uitgemeten, een heftig ongeluk en een pittige rechtszaak met een uitspraak waar veel over gesproken is. Maar zolang er nog dromen zijn, is er nog hoop. En daarom is het zo mooi dat de droom van mijn moeder, Oma Meijel, na jaren opeens weer in mijn gedachte kwam.

Het was m’n moeders droom om iets moois te kunnen doen voor (premature) kindjes in een ziekenhuis. Ze wilde graag slofjes breien voor deze kleintjes. En nu mogen wij deze droom waarmaken.

Het project Oma Meijel Breit.

In dit project breit een groep oma’s de slofjes naar het ontwerp van mijn moeder. Een positief neveneffect van Oma Meijel Breit is dat we de eenzaamheid onder deze ouderen aanpakken. Het samen breien in het breicafé zorgt voor gezellige en sociale momenten. Iedereen kan deze slofjes kopen, en bij ieder verkocht paar slofjes breien we ook een paar dat we afleveren bij het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Op deze manier werken we nu iets meer dan een half jaar en hebben we ruim 300 slofjes verkocht en dus ook 300 paar slofjes kunnen schenken aan de baby’tjes in het Wilhelmina Kinderziekenhuis.”

Babyslofjes van oma Meijel. BMelloW.nl.

Oma Meijel Breit is een samenwerking met HipDesign een geboortekaartjeslijn aangegaan.

De geboorte kaartjes zijn ontworpen in de stijl van de slofjes. Bij de keuze voor een kaartje uit de lijn van Oma Meijel Breit ontvangt degene die zelf een baby verwacht een paar babyslofjes gemaakt van zachte merinowol.  Een paar slofjes (uit naam van het kindje) komt terecht bij een baby’tje in het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Ik ben erg blij met de samenwerking met HipDesign en hoop dat de Oma Meijel-geboortekaartjes veel worden verkocht, zodat we meer en meer ouders en baby’s blij kunnen maken met de slofjes van Oma Meijel Breit.”

Oma Meijel Breit staat voor liefde, passie, creativiteit en warmte. Deze eigenschappen zie je terugkomen in onze babyslofjes, en nu ook in de geboortekaartjeslijn die is ontstaan.

Hopelijk heb je de tijd genomen om dit mooie en ontroerende verhaal te lezen. Zo niet dan ben je nu aangekomen bij het moment waarop ik de winactie bekend ga maken. 

Wat kan je winnen?

Je kan kiezen uit twee mooie slofjes. De witten slofjes of de mint groene slofjes. ( Zie bovenstaande foto ↑ ) Naast deze leuke  slofjes krijg je ook nog een leuke verassing voor je kleine ukkie. En het mooi is, terwijl jij de slofjes wint gaat er een paar slofjes naar de baby’tjes in het Wilhelmina Kinderziekenhuis.” Hoe mooi is dat.

Wat moet je er voor doen om dit te winnen?

 • Laat in een reactie hieronder of op mijn Facebook / Instagram weten voor welke kleur slofjes je kiest. En voor wie de slofjes bedoeld zijn.
 • Mijn Facebook en of Instagram liken vergroot je kans. Maar is niet noodzakelijk.
 • De winactie maak ik bekent op 21 mei. Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn disclaimer.

Gefeliciteerd Aniek en Ilona jullie zijn de gelukkige winnaars. Het pakketje komt zo spoedig mogelijk jullie kant op.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Kreanimo
  19/05/2017 at 11:27

  Ik pas voor de actie. Maar wilde even zeggen dat ik het super vind dat je dit onder de aandacht brengt.

 • Reply
  Aniek de Vries
  14/05/2017 at 17:07

  Superleuk ! Ik doe graag mee voor een kennis die een kindje verwacht. Ik waag een kansje voor mintgroen

  • Reply
   BMelloW
   23/05/2017 at 08:10

   Gefeliciteerd Aniek jij bent een van de winnaars.

  Leave a Reply