12 In Film en uitgaan tips

Win kaartjes voor LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen. ( gesloten)

egoland Discovery centre en Sea life Oberhausen review. BMelloW.nl.

Ook dit jaar krijg ik weer de kans om naar LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen te gaan. Maar omdat ik er al eens was geweest leek het mij veel leuker om via een win actie kaartjes weg te geven. Dus lees snel wat je er voor moet doen.

LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen, slechts 45 minuten rijden vanuit Venlo, is een nieuw indoor speelgedeelte rijker: LEGO City Builder. Hier kunnen LEGO-fanaten zelf de stad van hun dromen bouwen. In de grote speelhal zijn twee LEGO-steden verrezen, die kleine architecten kunnen uitbreiden met bijvoorbeeld zandkastelen, brandweerauto’s en bruggen. Een heuse LEGO wereld waar jouw kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven.

Dus heb jij nog niks in de planning staan in bijvoorbeeld de mei vakantie dan is dit misschien wel jouw kans. Win kaartjes voor LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen. Combineer deze dag met een leuk dagje Oberhausen. Bijvoorbeeld Sea life die er vlak bij zit of ga door naar de mega shoping mall Centro die zich ook op het zelfde plein begeeft. Hoe dan ook een leuk dagje uit zal je hebben. Hoe leuk is het dan dat je dit kan winnen.

Review lezen over deze leuke dagje uit: Legoland Discovery centre en Sea life Oberhausen review.

Legoland Discovery centre en Sea life Oberhausen review.

Wat kan je winnen?

Ik mag maar liefst 4 kaartjes weg geven. De prijzen verschillen per kaartje van €10.50 tot €17.95 En dat maal vier dus reken maar uit wat je bespaard. Toch altijd mooi mee genomen.

De datum mag jij zelf bepalen.

Waar is het te vinden?

Lego land discovery centre 

CentrO-Promenade 10, 46047 Oberhausen, Duitsland

Wat moet je doen?

 • Like mijn Facebook,  Instagram of twitter pagina
 • Laat in een reactie hieronder weten ( met geldige email adres) dat je mee doet. Of in het bericht op een van de bovenstaande sociale media berichten waarin dit bericht voor komt.
 • Delen vind ik lief maar niet noodzakelijk.
 • Uitslag van de win actie is op 14 april. Rond 12 uur s’middags zal ik de winnaar bekend maken. Deze zal een persoonlijk email van mij ontvangen. Als er binnen 5 dagen  geen reactie is dan zal ik een nieuwe naam trekken.
 • In mijn disclaimer staat uitgebreid mijn voorwaarden voor deelnamen beschreven.

Gefeliciteerd Larissa. Jij en je gezin mogen naar lego land Discovery centre.  Heel veel plezier.

Je gegevens zullen met niemand anders gedeeld worden dan met het betrokken bedrijf voor de kaartjes.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Dino Neutel
  15/04/2018 at 12:05

  Geweldig. Hier wil ik heen met mijn kids

 • Reply
  Suzan
  15/04/2018 at 11:54

  Ik doe graag mee. Lief van je om de kaartjes te delen. Mooi voorbeeld voor anderen. Je brengt me op ideeën.

 • Reply
  Asja
  15/04/2018 at 10:22

  CentrO is onwijs leuk winkelen, eten en lopen! Vooral met minder weer en idd voor de afstand hoef je het niet te laten!
  Eenmaal einde vd dag zagen we buiten dat er ook een Lego land is!
  Daar kwamen wij, Soraya, mijn vriend Steven en ik te laat achter.
  Wij zouden daar graag heen willen, nou ja vnl Soraya!
  Ik ga liever shoppen! Hihihi

  Xxx Asja

 • Reply
  Mara
  15/04/2018 at 09:40

  Wij gaan dit jaar dicht in de buurt van Oberhausen op vakantie, ik zou dol graag mijn gezin verrassen

 • Reply
  Larissa den Enting
  15/04/2018 at 08:37

  Leuk! Ik heb al een paar gekeken naar een bezoek hieraan, maar nog nooit doorgezet. Lijkt me geweldig voor onze 2 jongens om hier te mogen rondrennen, ontdekken en spelen!

 • Reply
  Natalie
  09/04/2018 at 22:37

  Leuke blog heb je en ook Superleuke winactie! 🙂 Doe graag mee, m’n dochter is helemaal weg van Lego :).

 • Reply
  Lisanne Bons
  09/04/2018 at 21:19

  Ja, echt super graag. We hebben 2 meisjes thuis zijn die dol op lego friends en 2 jongens die dol zijn op lego city. En ik heb ook nog een groot kind dat dol is op technisch lego.

 • Reply
  Maaike
  08/04/2018 at 21:35

  Tof zeg! Ik doe graag mee met de winactie! Onze twee jongens zijn namelijk gek op lego!

 • Reply
  Mira Schuttevaar
  08/04/2018 at 10:49

  Wat een supertoffeactie! Wij (man, 2 zoons en ik) gaan het weekend van Hemelvaart een paar nachtjes weg naar Wuppertal, met mijn ouders, zusje en zwager en op zondag zit alles in Duitsland dicht, behalve de attractieparken, dierentuinen, etc. Legoland staat op mijn lijstje, om die zondag naartoe te gaan. De jongens zijn Lego fan en zullen het vast geweldig vinden (net als papa en oom, hihihi). Hoe fijn zou het dan zijn om 4 tickets te winnen!

 • Reply
  Christa
  08/04/2018 at 10:29

  Ik doe graag mee! Ryan zal dit geweldig vinden!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  08/04/2018 at 08:37

  dat zullen mijn kleindochters helemaal te gek vinden

 • Reply
  Maaike
  08/04/2018 at 08:22

  Leuk, ik denk dat mijn lego gaan dit geweldig gaat vinden dus ik loot heel graag mee! Ik volg je op alledrie de sociaal media.

 • Leave a Reply