Ook dit jaar krijg ik weer de kans om naar LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen te gaan. Maar omdat ik er al eens was geweest leek het mij veel leuker om via een win actie kaartjes weg te geven. Dus lees snel wat je er voor moet doen.

LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen, slechts 45 minuten rijden vanuit Venlo, is een nieuw indoor speelgedeelte rijker: LEGO City Builder. Hier kunnen LEGO-fanaten zelf de stad van hun dromen bouwen. In de grote speelhal zijn twee LEGO-steden verrezen, die kleine architecten kunnen uitbreiden met bijvoorbeeld zandkastelen, brandweerauto’s en bruggen. Een heuse LEGO wereld waar jouw kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven.

Dus heb jij nog niks in de planning staan in bijvoorbeeld de mei vakantie dan is dit misschien wel jouw kans. Win kaartjes voor LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen. Combineer deze dag met een leuk dagje Oberhausen. Bijvoorbeeld Sea life die er vlak bij zit of ga door naar de mega shoping mall Centro die zich ook op het zelfde plein begeeft. Hoe dan ook een leuk dagje uit zal je hebben. Hoe leuk is het dan dat je dit kan winnen.

Review lezen over deze leuke dagje uit: Legoland Discovery centre en Sea life Oberhausen review.

Legoland Discovery centre en Sea life Oberhausen review.

Wat kan je winnen?

Ik mag maar liefst 4 kaartjes weg geven. De prijzen verschillen per kaartje van €10.50 tot €17.95 En dat maal vier dus reken maar uit wat je bespaard. Toch altijd mooi mee genomen.

De datum mag jij zelf bepalen.

Waar is het te vinden?

Lego land discovery centre 

CentrO-Promenade 10, 46047 Oberhausen, Duitsland

Wat moet je doen?

  • Like mijn Facebook,  Instagram of twitter pagina
  • Laat in een reactie hieronder weten ( met geldige email adres) dat je mee doet. Of in het bericht op een van de bovenstaande sociale media berichten waarin dit bericht voor komt.
  • Delen vind ik lief maar niet noodzakelijk.
  • Uitslag van de win actie is op 14 april. Rond 12 uur s’middags zal ik de winnaar bekend maken. Deze zal een persoonlijk email van mij ontvangen. Als er binnen 5 dagen  geen reactie is dan zal ik een nieuwe naam trekken.
  • In mijn disclaimer staat uitgebreid mijn voorwaarden voor deelnamen beschreven.

Gefeliciteerd Larissa. Jij en je gezin mogen naar lego land Discovery centre.  Heel veel plezier.

Je gegevens zullen met niemand anders gedeeld worden dan met het betrokken bedrijf voor de kaartjes.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

 

Pin It on Pinterest

Share This