Vandaag is het World letter Writing Day. Het doel is om geschreven communicatie en internationale vriendschap te vieren. Ik werd gekoppeld aan een pen pal uit Italië en het schrijven kon beginnen…..

Een tijd terugkreeg ik een email van Viking Direct of ik mee wilde doen aan een Internationale blogger briefuitwisseling voor World Letter Writing Day. Ik vond het zo’n leuk idee dat ik hier direct volmondig ja op zei. Tegen zoiets leuks kan je toch geen nee zeggen.

Een zelfgeschreven brief of kaart vind ik nog altijd leuk om te ontvangen. Hierdoor deed ik al een paar keer mee aan de mega swap echte post is cool. Het heeft gewoon iets om een brief te krijgen met je naam erop. Iets anders dan rekeningen.

Van Viking Direct kreeg ik een supermooi pakket thuisgestuurd om de geschreven brief nog leuker te maken. Iets dat ik niet had verwacht. Voordat ik je meer ga vertellen over mijn pen pal wil ik je graag laten zien wat ik allemaal hebt gehad.

Internationale blogger briefuitwisseling voor World Letter Writing Day

Mijn mooie cadeau van Viking Direct voor World Letter Writing Day:

Deze mooie producten vragen om een test.

Internationale blogger briefuitwisseling voor World Letter Writing Day

De stempel alfabet

De stempel alfabet ziet er al mooi uit. Het doosje de stempels zelf. Al heb ik al een complete alfabet set. Deze is vele malen mooier. Wat hier ook heel fijn aan is, is dat er magneten in zitten. Hierdoor kan je meerdere letters aan elkaar maken zodat je een strakke lijn krijgt. Nadeel is dat je eigenlijk meerdere setjes moet hebben als je een woord wilt maken waar meerdere keren een letter in voor komt.

Ondanks dat ben ik er erg blij mee. Dit setje zal ik vaak genoeg gaan gebruiken in mijn Bullet journal.

 

Internationale blogger briefuitwisseling voor World Letter Writing Day

Kroontjespennen

Waar ik het meteen verliefd op werd is toch wel deze kroontjespennen set. Dit schreeuwt om een test.

Alle soorten meegeleverde punten (geen idee hoe ik het anders moet noemen) ben ik gaan uitproberen. Ik was benieuwd naar wat al deze punten voor een effect hebben.

De eerst punt was ook degene die al aan de veer zat bij levering. Persoonlijk vond ik deze het lekkerst schrijven. Met een klein beetje inkt kon ik in een keer het woord hallo schrijven. De meeste andere punten moest ik toch wel een aantal keren in de inkt dopen om het te kunnen schrijven. Persoonlijk vind ik dit al minder. De inkt vloeit in mijn bullet journal van het merk Scribbels that matter allemaal uit. Ik heb het nog niet op ander papier getest. Ik denk dat door de coating laag op het papier de inkt zich er geen raad mee weet. Erg jammer wat hierbij had ik het zeker leuk gevonden om er mee te schrijven.

Nog een nadeel is dat bij het afdraaien van de dop er nog een extra bescherm dop zat. Bij het verwijderen van die dop kwamen mijn handen onder de inkt te zitten. De inkt kreeg ik er met handen wassen niet af. De extra bescherm dop moet er wel op als je het weinig gebruikt of liggend wilt bewaren. Aangezien ik geen bureau hebt waar dit setje op geëtaleerd kan worden heb ik het weer in de verpakking terug moeten stoppen.

De overige producten werken zoals ik het had verwacht. Mocht je over eentje een vraag hebben. Let me know.

Internationale blogger briefuitwisseling voor World Letter Writing Day

Mijn pen pal

Mijn pen pal komt uit Italië. Pompeï op precies te zijn. Een plek wat ik ooit hoop te bezoeken. Een mooie oude stad vol historie. Ik hou ervan. Met Italië nog nooit te hebben bezocht en al van kleins af aan op mijn wens lijst.  Zij schrijft over lifestyle en de mooie plekjes in haar omgeving. Helaas laat mijn Italiaans te wensen over om er echt een touw aan vast te kunnen knopen.

En dan de brief…..

Hoe begin je en wat schrijf je? Ik vond het best lastig. Ik begon dan ook met een stukje over mijzelf te vertellen. Wat te vertellen over mijn blog. Hoe ik ben ga bloggen, waar mijn blog over gaat.

Uiteindelijk stelde ik haar een paar vragen over onder andere haar blog. Voordat ik het wist had ik al een voor en achter kant vol geschreven.

De brief kon de deur uit en het briefverkeer kan beginnen…..

Heb jij een pen pal? Zo ja hoe ben jij er bij gekomen? Hoe lang doe je het al? Of heb jij misschien zelf mee gedaan aan de World Letter Writing Day.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

In deze blog maak ik gebruik van affiliate marketing. Als je via mijn blog een product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de affiliate marketing uitleg voor meer informatie. 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This