2 In Halloween/ Shoppen

De Zeeman Halloween collectie.

Zeeman halloween collectie BMelloW.nl

Nog twee weken en het is weer zo ver. Halloween. Wist jij dat de winkels vol liggen met Halloween kleding. En dan heb ik het niet zo zeer over verkleed kleding. De Zeeman Halloween collectie heeft een super leuke collectie. En zoals je van de Zeeman gewent bent niet duur.

Steeds meer winkels komen met een speciale collectie rond het thema Halloween. Voor een thema wat voor even leuk is wil je niet te veel betalen. Zeeman springt hier slim op in.

Omdat Zeeman echt een hele leuke Halloween collectie heeft moet ik het wel aan je laten zien. Het is nu nog niet te laat om een leuke Halloween outfit te scoren….

De Zeeman Halloween collectie:

De Halloween collectie van Zeeman is heel erg uitgebreid. Super leuke decoratie materiaal. Alleen voor de decoratie is het al een bezoekje waard. Combineer het met zelfgemaakte decoratie zoals de hele enge potten die ik vorige week maakte en je bent klaar voor Halloween.

Zoals ik al zei hebben ze een te leuke kleding collectie. Van sokken tot ondergoed. Shirts tot diadeem’s. Kleding dat niet alleen leuk is om te dragen met Halloween maar daarna ook nog prima dienst kan doen.

De Halloween meisjes collectie:

De collectie bestaat uit nog veel meer leuke meiden dingen. Dit is slechts een greep uit de collectie.

De rok links boven heb ik vorig jaar gekocht voor mijn dochter. Toen nog te groot. Inmiddels is de lengte goed maar de breedte blijft een probleem voor haar. Ik heb het dan ook moeten vermaken. Maar goed dat moet ik met al haar kleding. Na veel dragen is het rokje nog steeds mooi van stof. De zwarte rok met een zilver/ zwarte onderrok geeft een leuk effect.  En daar mee ook perfect voor de Kerst of oud en nieuw.

De ini mini vleermuisjes die je ziet zijn haar clipjes. Ideaal voor meisjes die niet van een diadeem of een hoed houden.

De maillots en diadeem zijn in verschillende uitvoeringen te koop.

De Halloween jongens collectie:

Er zijn verschillende shirts te krijgen. Te veel om te laten zien.

De onderbroeken zijn er in verschillende uitvoeringen, samen met hemden.

Zeeman Halloween decoratie:

Ik geloof niet dat dit om uitleg vraagt de foto’s spreken voor zich. Oké een kleine uitleg. In de Pompoenen zitten lampjes. Leuk op in de tuin te plaatse of een knus hoekje in huis mee te creëren.

Nog niet genoeg kleding keuze voor Halloween voorbij zien komen Hennes en Maurits heeft ook een Halloween collectie. 

De foto’s zijn afkomstig van PR4Kids.

Wat vind jij van de Halloween collectie van de Zeeman? Welke items vind jij het leukst?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Stephanie
  13/10/2017 at 23:40

  Oehh leuk! Het is jammer dat we geen Halloweenfeestje op de planning hebben!

 • Reply
  Marieke
  13/10/2017 at 07:37

  Zo meteen toch nog ff naar binnen lopen bij de zeeman 🙂

 • Leave a Reply