3 In Shoppen

Zeeman voorjaarscollectie. Met meisjes rok als tip.

Fusia roze onderrok met wit tule rok er over heen. En kleine zilverkleurige stippen er op. Zeeman voorjaarscollectie Met meisjes rok als tip BMelloW.nl

Een tijdje terug werd ik door PR4Kids uitgenodigd. Een PR bureau met diverse kinderkleding merken. We weren op de hoogte gebracht van de laatste collecties. Zo ook in de nieuwste Zeeman voorjaarscollectie. Deze collectie vond ik boven verwachting. Vandaag vertel ik je meer over de Zeeman collectie en geef ik een super leuke rok voor meisjes als tip.

Zeeman voorjaarscollectie:

Er zijn diverse kinderkleding merken die ik geweldig vind dit seizoen. Waaronder B-Nosy. Maar Zeeman was ook zeker een collectie die mij aangenaam verraste. Een collectie met leuke prints en applicaties. Waar de kleuren fuchsia, mint, grijs, zilver de boventoon voert bij de meiden. Voor de jongens hadden ze ook stoere sportieve jacks die mijn aandacht trokken.

Ik raad je aan om de collectie zeker in de gaten te houden. Er zitten genoeg leuke items tussen. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Hou er wel rekening mee dat het veelal snel uitverkocht is.

Helaas woon ik niet zo dicht bij de Zeeman. Hierdoor kom ik er niet zo vaak als ik zou willen. Maar als ik er zo nu en dan in de buurt ben moet ik naar binnen. Zo ook vorige week. Zins lange tijd was ik in de buurt. Met de collectie nog vers in mijn geheugen moest ik wel een kijkje nemen.

De rok:

Eenmaal binnen viel me op hoe veel leuke kleding er hing. Helaas was al het leuks voor mijn jongste zoon al uitverkocht in zijn maat. Voor mijn dochter kon ik nog wel een aantal dingen vinden in haar maat.

Maar mevrouw is twee en zegt graag nee. Alle kleding werd dan ook direct afgewezen door haar. Nu hoor ik je denken op die leeftijd heeft ze niks te willen. Nee dat zou je denken. Maar als deze diva iets niet aan wilt dan trekt ze het gewoon uit. Meestal kies ik de kleding en vraag ik of ze het leuk vind.

Deze dag vond ze niks leuk. Zo ook de rok niet. Maar ik was op slag verliefd op de rok en vond het zo uniek dat ik het wel mee moest nemen. En tja voor de prijs hoef je het ook niet te laten.

Normaal heb ik niet zo veel met roze. Ik koop toch veelal donker blauw, grijs en zwart voor mijn dochter. Kleuren waar ze zelf ook een voorkeur voor lijkt te hebben. Maar voor deze rok maak ik graag een uitzondering.

Ik was meteen weg van de rok die ik uniek vond. Ik zag het al meteen voor me hoe ik het zou combineren en hoe het bij mijn dochter zou staan. Mevrouw mag nee zeggen, maar deze rok gaat mee. 

Overige informatie:

Het is een 3 kwart rok met een fuchsia onderrok met een wit tule rok er over heen. Het tule met plooien en hele kleine zilverkleurige stipjes er op.

De rok is te koop zowel in de winkels als online. In de maten 92 t/m 128. En kost maar €4,99.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Rachelle
  02/03/2018 at 18:08

  Inderdaad een leuke rok, en mooi betaalbaar ook!

 • Reply
  Marieke
  02/03/2018 at 17:32

  Oh jij hebt ook al zo’n eigenwijsje rondlopen. Ik heb dat met de oudste.
  Maar de rok is inderdaad erg leuk 🙂

 • Reply
  MarjonS
  02/03/2018 at 14:08

  Leuke rok. En een eigen wil qua kleding keuze is herkenbaar.
  Onze dame sinds een maandje 7 en ze weet heel goed wat ze wel/niet draagt.

 • Leave a Reply