De niet zo realistische wenslijst. Wat zou ik echt graag willen hebben als geld geen rol speelde. Wat is voor nu niet zo realistisch. Of beter gezegd bespottelijk om cadeau te vragen. Kijk krijgen is wat anders….

Overal zie ik wenslijsten. Maar eerlijk ik heb niet zo veel wensen. Wat ik al jaren op mijn wenslijst had staan heb ik laatst van mezelf aan mogen schaffen op de Crea doe beurs.

De wensen die ik heb zijn eigenlijk heel klein. De geluk van mijn kinderen. Een lach op hun gezicht als ze hun cadeautjes mogen uitpakken op Kerst ochtend. Voor mezelf vraag ik niet zo veel. Eigenlijk niks. Hun gelukkig en blij te zien is voor mij al voldoende.

Maar als ik mijn fantasie de vrij loop geef…

Mijn niet zo realistische wenslijst:

Mijn wenslijst met een dikke vette knipoog.

# 1  Een nieuwe mobiele telefoon:

Als blogger is een goeie telefoon een must. Nu heb ik de Samsung S7. Hier ben ik uiterst tevreden over. Deze telefoon maakt echt zulke mooie foto’s. Ik ben al beschuldigd dat ik niet mijn eigen foto’s maak maar dit er wel bij zet. Tja als amateur fotograaf heb je soms mazzel dat met de juiste belichting je prachtige foto’s maakt. Dat de S7 fantastische foto’s maakt bewijst het met grote regelmaat.

Vooral buiten in de natuur ben ik graag te vinden om de foto te maken.

Als echte Samsung liefhebber wil ik al jaren niets anders meer. Dit al inmiddels al de 4de S Samsung. En van al mijn wensen is deze het meest realistische van mijn onrealistische wenslijst.

Gelukkig mag ik van de zomer weer een nieuwe uitzoeken. Immers ben ik altijd op zoek naar een nog betere versie. Al vraag ik me af of dat nog mogelijk is na de S7. Nu de nieuwe Samsung S8 uit is bubbelt er een stil verlangen naar de nieuwe S8.  Het zal je dan ook niet verbazen dat mijn keuzen is gevallen op de Samsung S8.

Waarom de Samsung S8?

Naast dat ik uiterst tevreden ben met de Samsung S serie maakt Samsung de mooiste foto’s. Iets wat voor mij heel erg belangrijk is. Mijn televisie’s zijn ook altijd van Samsung van wegen het mooiste beeld. Samsung heb ik dan ook hoop in het vaandel staan.

De S8 heeft een nog betere camera dan de S7. En ik dacht dat het haast niet meer mogelijk was. Even twijfelde ik tussen de S8, S8+ en de S8 note. Maar naar grondig onderzoek weet ik het zeker de Samsung S8 gaat het worden.

De S8 en de S8+ schelen niet zo veel van elkaar behalve dat de S8+ net iets groter is. De Note was voor mij meer een twijfel met de S8 omdat ik dit wel een mooi systeem vind. Maar de fotocamera van de S8 is beter en tja dat is voor mij net het meest belangrijke eis.

Ben je na mijn pleidooi over de Samsung S8 zelf overtuigd dan kan je hier de Samsung S8 bestellen. 

# 2 Een gezinswoning:

Je zou denken dit is toch niet onrealistisch. Maar het is het toch wel. Voor mijn kinderen en eigenlijk ook wel een beetje voor mezelf wil ik niet weg uit deze stad. Maar groter wonen betekend ook meteen 3x zo veel huur of hypotheek kosten. Sociale huur daar komen we na vertrek niet meer voor in aanmerking. Los daar van zijn er ook geen sociale huurwoningen beschikbaar. En al helemaal geen grote. De vrije sector is een optie. Al zijn de meest betaalbare woningen hierin onder lees: €1200,- pm niet langer beschikbaar. En ga je dus veel meer dan dat betalen. Dan is kopen goedkoper in ons geval. Is het niet dat de eisen daarvoor zo streng zijn dat we daar nu niet voor in aanmerking komen.

En kopen tja klinkt leuk maar onder de €500.000 vind je hier geen huis.

Wil ik hier in de buurt een huis die aan al mijn minimale eisen voldoet ga ik eerder richting de €1.000.000. en meer.( 120M2, een voor en achter tuin, liefst met kantoor aan huis en de kinderen met een eigen kamer is toch geen belachelijke eis)  Onder de rook van Amsterdam wonen is leuk. Maar ja het maakt het wonen er niet goedkoop op. Voor nu zitten we dus vast.

# 3 Een vakantie naar Aruba.

Deze wens is er vooral omdat mijn vriend er zo graag naar toe wilt. Bijna zijn hele familie woont hier. De meeste familie leden heeft hij al heel lang niet gezien. Voor hem wens ik dan ook deze vakantie. Maar natuurlijk ook voor mezelf. Onze dochter laten zien waar haar roots liggen. Zijn familie wil ik maar wat graag ontmoeten. Zien waar zijn hart ligt en lekker genieten van de prachtige stranden. What is not to like.

Helaas zitten we aan de zomer vakantie’s vast en wordt het met een gezin van 5 een erg duur grapje. De tickets zijn dan schrikbarend duur. Vliegtickets naar mijn o zo geliefde Indonesië zijn de helft goedkoper.

# 4 De Apple all-in-one pc.

De Apple dan wel met Adobe Illustrator en Photoshop er op. Zodat ik grafisch de mooiste dingen kan creëren.  Dit komt uiteindelijk ook mijn blog ten goeden. Ook wil ik dan een studie gaan volgen om er uiteindelijk meer uit te kunnen halen. Omdat alleen de aanschaf van de computer al een aardige duid kost los van de programma’s is het voor nu onrealistisch. Een bijpassende opleiding met een rond rennende peuter die bovendien slecht slaapt maakt dat voor mijn voor nu nog niet haalbaar.

# 5  BMW x5:

Al jaren zijn er voor mij maar 2 ultieme auto’s de boodschappen wagen de Peugeot 206cc in het zilver blauw. Maar het meest ultieme is toch wel de BMW x5.

Zwart met crème lederen stoelen, imperiaal er op. Geen chroom dat vind ik te.

Maar voor dit alles heb ik naast een smak geld ook een rijbewijs nodig.

Ja je leest het goed. Mijn rijbewijs!!!

Nooit heb ik dit roze papiertje gehaald. Wel een poging gewaagd. Maar echt gemotiveerd was ik toen niet. Ik woonde immers in Amsterdam tegen het centrum aan. Alles had ik binnen hand bereik. Een auto is alleen maar lastig. Wacht lijst voor een parkeer vergunning. Nog maar te zwijgen over het kunnen parkeren. Met mijn fietsje was ik overal zo en anders had ik genoeg keus aan openbaar vervoer.

Inmiddels woon ik al weer 8 jaar net buiten Amsterdam. Met drie kinderen en genoeg parkeer plaats ( gratis) voor de deur is het toch wel handig. Steeds vaker loop ik er tegen aan dat ik geen rijbewijs hebt. Stond dit ooit niet op mijn wenslijst komt het steeds hoger op mijn wenslijst te staan.

Mijn onrealistische wens lijst. Althans voor nu. De Samsung S8 lijkt nog het dichts bij. Wat staat er bij jou hoog op je onrealistische wenslijst?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

 

 

Pin It on Pinterest

Share This