Je kind zindelijk krijgen is niet altijd makkelijk. Ik kan er over mee praten. Met de Zoocchini oefenbroekjes wordt het wel een heel stuk leuker. Niet alleen voor je kind maar ook voor jou als ouder. En hoe leuk is het dat ik ook nog eens een setje naar keuze mag weggeven.

Toen ik het persbericht binnen kreeg van deze nieuwe oefenbroekjes was ik meteen verkocht. Niet alleen zien ze er geweldig uit, maar ik was al op zoek naar een oefenbroekje voor mijn dochter. Dat ik door een samenwerking ze niet alleen mag testen maar ook mag weggeven maakt het alleen maar leuker.

Al heel erg lang ben ik bezig om mijn dochter zindelijk te krijgen. Waren mijn jongens met 2,5 toch echt wel overdag en ‘s nachts zindelijk. Maar mijn dochter… Wat ik ook probeer ik krijg het niet voor elkaar. Hele trukendoos al gebruikt. Niks helpt. Maar nu ze bijna naar school gaat begint de tijd te dringen. De Zoochini broekjes zullen hier hopelijk bij gaan helpen.

De Zoocchini oefenbroekjes

Eens komt het moment dat je kleine kindje de overstap zal maken van de luier naar het potje of de grote mensen wc. Speciaal voor dit grote moment in het leven van een peuter zijn de trainingsbroekjes ontwikkeld. Deze trainingsbroekjes van Zoocchini hebben een dikke laag dubbelzijdig badstof tussen de lagen van katoen. Deze onzichtbare absorptielagen zorgen ervoor dat kleine ongelukjes, die vooral in het begin gebeuren, worden opgenomen.

Het ondergoed van Zoocchini is gemaakt van zacht organic katoen en hierdoor heerlijk comfortabel.

Leverbaar in de maten: 2-3 jaar en 3-4 jaar.

Zoocchini luierbroekjes

Review luierbroekjes

De broekjes zijn er in verschillende uitvoeringen voor zowel jongens als meisjes. Ik koos voor de Zoocchini oefenbroekjes girl Woodland Princesses.  Persoonlijk was dit mijn favoriet voor meisjes.

Dat mijn dochter niet snel zindelijk gaat zijn is mij al lang duidelijk. Maar deze broekjes vindt ze geweldig. Is ze na twee weken testen al zindelijk, NEE. De koppigheid in haar houd haar tegen. Maar de Zoocchini luierbroekjes zijn echt super om het te bevorderen. Waarom?

Niet alleen zien de broekjes er mooi en leuk uit. Ze houden ook de ergste ongelukjes tegen. Niet zoals een luier. Maar een plasje loopt niet volledig langs de broekspijpen naar beneden. Het luierbroekje wordt wel nat maar houd de rest relatief droog. Je kind voelt zich nat worden en wordt dus bewust gemaakt. Maar je hoeft niet de hele dag met een dweil achter je kind aan te lopen.

Zoocchini luierbroekjes

In het midden van de Zoocchini luierbroekjes hebben een dikke laag dubbelzijdig badstof tussen de lagen van katoen. Deze onzichtbare absorptielagen zorgen ervoor dat kleine ongelukjes, die vooral in het begin gebeuren, worden opgenomen. (Zie bovenstaande foto).

Let op: het ondergoed van Zoocchini valt groot uit.

Zoocchini oefenbroekjes. Zindelijk maken was nog nooit zo leuk.

Winactie

Nu het langzaam aan weer warmer gaat worden is het de perfecte tijd om je kind zindelijk te maken. Lekker in zijn onderbroekje door het huis laten lopen. De Zoocchini trainingsbroekjes maken het niet alleen makkelijker maar ook leuker. En ik mag een setje naar keuze weg geven. Hoe leuk is dat.

OP de site van Kleine giraf kan je kiezen welke je graag zou willen winnen.

Wat moet je doen?

Laat op Facebook of op Instagram onder het desbetreffende bericht weten welk setje je wilt winnen. Like mijn Facebook of Instagram. (Net waar jij je opmerking plaats.)

Uiteraard mag je ook op Instagram en op Facebook een opmerking plaatsen. Delen op Facebook of vrienden in het bericht taggen zowel op Facebook als Instagram zou ik lief vinden. Dit vergroot je win kansen. Meer weten over de winactie voorwaarden lees dan mijn disclaimer

Succes met winnen,

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Pin It on Pinterest

Share This