Ik mag weer een leuk zwemsetje weg geven. Dit keer voor de de kleintjes onder ons. Dit super schattige eendje kan van jou worden en je kleintje. Wat je er voor moet doen….. Lees dan snel verder.

Hoe lief is dit zwemsetje van Zoocchini voor je kleine meid of zoon. Ik vind hem zo lief. Vind het jammer dat mijn kinderen hier te groot voor zijn. Des te leuker vind ik het dan ook dat ik er eentje weg mag geven.

Het setje

Elk setje bestaat uit een herbruikbare zwemluier met een bijbehorend zonnehoedje. Ideaal hierdoor bespaar je heel wat geld uit met al die weggooi zwemluiers. En een dikke plus je helpt de natuur ook een handje. Het broekje kan in de taille worden aangepast, zodat het mooi aansluit. Bovendien zorgt (dankzij de goed bij de beentjes aansluitende elastiekjes en het netje aan de binnenkant) dat eventuele ongelukjes niet in het water terechtkomen.

De zonnehoed

De zonnehoed beschermt baby’s tegen schadelijke zonnestralen dankzij z’n UV factor 50+ en de extra brede rand. Zowel de zwemluier als het zonnehoedje is vervaardigd van luchtig, comfortabel en sneldrogend materiaal dat bovendien bestand is tegen chloor en zout water.

De zwemsetje van Zoocchini is te krijgen in vele leuk uitvoeringen zoals Sushi de tropische vis, Flippy de kikker, Sherman de haai, Franny de flamingo, Puddles de eend en Charlie de knaloranje krab.  De setjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten: Small (3-6 maanden/5-7 kg), Medium (6-12 maanden/7-10 kg) en Large (12-24 maanden/10-13 kg).

Zoocchini zwemsetje Puddles the Duck maat M Winactie

De Zoocchini zwemsetje winactie:

Ik mag voor de winactie de leuke eend Puddles weg geven in een maat M. (Medium is voor kindjes van 6-12 maanden/7-10 kg)  Let hier weg goed op als je mee doet aan de winactie. Ik kan het niet in een andere uitvoering of maat weg geven. 

Een mooi pakket ter waarde van € 28,95. 

De winnaar zal bekend gemaakt worden op zaterdag 21 juli.

Zoocchini zwemsetje Puddles the Duck maat M Winactie

Wat moet je er voor doen?

  • Like me op facebook, instagram of twitter. Allemaal mag ook en vergroot je kansen.
  • Delen is lief
  • Geef aan in een opmerking onder deze blog, of onder een van de sociale media dat je mee doet.

Meer hoef je niet te doen. Simpel toch!!

Wil je de winactie niet afwachten dit setje is onder anderen te koop bij Bol.com

Lees ook eens: Milestone cards van Sophie de giraf.

Wil je meer weten over de winactie en de voorwaarden lees dan mijn disclaimer. 

Gefeliciteerd Linda jij bent de gelukkige winnaar. 

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

 

Pin It on Pinterest

Share This